Kirilenko ide u Netse?

Izvor: B92, 19.Dec.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirilenko ide u Netse?

Košarkaš CSKA Andrej Kirilenko blizu je prelaska u Nju Džersi Netse, prenose ruski i američki mediji.

Kirilenko je pred početak sezone potpisao trogodišnji ugovor sa Moskovljanima, ali uz klauzulu da mkože da ode u NBA ako hoće.

30-godišnji Rus, koji je u prvih deset utakmica Evrolige bio najkorisniji igrač, bi tako posle deset godina igranja u Juti Džez mogao da pređe u tim čiji je vlasnik ruski milijarder Mihail Prohorov.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kirilenko doneo odluku o novom klubu

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2011

Sjajni ruski košarkaš Andrej Kirilenko (30) nastaviće karijeru u Nju Džersiju. Iako ova informacija nema zvaničnu potvrdu još uvek, izvori bliski dugogodišnjem članu Jute, a ove sezone nakratko i CSKA, za američke medije tvrde da je "stvar gotova" i da je AK47 prihvatio unosnu ponudu njegovog...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.