Kinsijeve poruke pomirenja - Voli Zvezdu, voli Partizan, VOLI SRBIJU! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinsijeve poruke pomirenja - Voli Zvezdu, voli Partizan, VOLI SRBIJU! (foto)

Par dana pred start četvrtfinalne serije mečeva protiv CSKA u Evroligi, košaršak Crvene zvezde Tarens Kinsi oglasio se n Tviteru, gde je bukvalno ''otvorio dušu'' ljubiteljima košarke u Srbiji, kako Partizanovcima, tako i Zvezdašima.

Veliku prašinu u srpskoj košarkaškoj javnosti podigao je Tarens Kinsi, kada je jesenas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvatio ponudu Crvene zvezde i odlučio da obuče crveno-beli dres, iako je prethodno bio idol navijačima Partizana, iz vremena dok je branio boje crno-belih.

Danas, nekoliko meseci kasnije, kada je i sa Zvezdom ostvario zapažene rezultate, osetio je potrebu da se oglasi porukama pomirenja, uz naglasak da je zavoleo Srbiju, zemlju mladih, talentovanih košarkaša i sjajnih trenera.

Svoju svojevrsnu ispovest započeo je ''tvitom'' u kojem je podsetio da se pre dve godine ''molio za Srbiju'' u vreme kada su našu zemlju pogodile katastrofalne poplave.

A few years ago I posted pray for Serbia when the flood happened

— Tarence Kinsey (@TK_Kinsey) April 10, 2016
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Večiti derbi,   Twiter,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KINSI OTVORIO DUŠU: Volim, Srbiju, Partizan i Zvezdu...

Izvor: Kurir, 10.Apr.2016

...Poruku je poslao u više tvitova, koje prenosimo.."Pre par godina kada su Srbiju pogodile poplave napisao sam da se molim za Srbiju Ta molitva nije bila ni za Zvezdu, a ni za Partizan Bila je za Srbiju, za ljude u ovoj zemlji Takođe sam želeo sve najbolje reprezentaciji Srbije i voleo bih da ih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.