Kinzi otvorio dušu: Volim i Partizan i Crvenu zvezdu!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinzi otvorio dušu: Volim i Partizan i Crvenu zvezdu!

"Ne interesuje me rivalstvo dva kluba", rekao je Zvezdin Amerikanac

Njegov odlazak iz Partizana pre bezmalo dve godine pokrenuo je brojna pitanja o razlozima napuštanja kluba iz Humske, ali odlukom da se vrati u Srbiju i obuče dres Crvene zvezde Tarens Kinzi ušao je u probrano društvo onih koji su nosili opremu dva najveća srpska kluba.

Međutim, retko kada je pokazivao navijačke emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i na sebe privlačio pažnju tako što je javnosti otvarao dušu. Čini se kao da ga to nikada nije ni interesovalo, dok se u međuvremenu ljute pristalice crveno i crno-belih raspravljaju oko toga „čiji je“ Tarens Kinzi. Sada je iskusni američki as rešio da jednom za svagda stavi tačku na tematiku koja se i danas, s vremena na vreme, provlači, a ujedno je govorio i o brojnim drugim stvarima koje su mu očigledno ležale na srcu.

"Ne tražim da me navijači vole, niti me interesuje rivalstvo koje imaju Crvena zvezda i Partizan, jer volim oba kluba", napisao je Kinzi na društvenim mrežama.

USKORO OPŠIRNIJE...

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emotivni Kinzi: Srbijo, volim te! Podrži nas!

Izvor: Mondo, 10.Apr.2016

Amerikanac Tarens Kinzi na Twitteru zatražio od svih navijača u Srbiji da podrže Crvenu zvezdu u pohodu na fajnal-for...Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliki uspeh plasmanom u TOP8 fazu Evrolige, a da bi otišli na fajnal-for ovog takmičenja koji se igra u Berlinu, biće im potrebno da savladaju...

Nastavak na Mondo...

Kinsijeve poruke pomirenja - Voli Zvezdu, voli Partizan, VOLI SRBIJU! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2016

Par dana pred start četvrtfinalne serije mečeva protiv CSKA u Evroligi, košaršak Crvene zvezde Tarens Kinsi oglasio se n Tviteru, gde je bukvalno ''otvorio dušu'' ljubiteljima košarke u Srbiji, kako Partizanovcima, tako i Zvezdašima...Veliku prašinu u srpskoj košarkaškoj javnosti podigao je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.