Kineska predigra pred Derbi Italije - Krađa je DNK Juventusa! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kineska" predigra pred "Derbi Italije" - "Krađa je DNK Juventusa!" (video)

Dva stara rivala će odigrati danas (ne)prijateljsku utakmicu.

Derbi dva omražena rivala se igra u Nanžingu u okviru prijateljskog Čempions kupa, ovo je prvi put da Antonio Konte nastupa protiv svog nekadašnjeg kluba. Sa Anjelijem se rastao na ne toliko lep način, svakako postoji malo zle krvi između nekadašnjeg kapitena Juventusa i vlasnika.

Pred samim susretom dva kluba, kineski simpatizeri dva kluba su napravili pravu "uvertiru".

Ispred stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Nanžingu gde će se odigrati ovaj susret, dve suprotstavljene grupe su se sukobile. Bacane su flaše, dok je i razvijen veliki transparent od strane "Neroazura" koji glasi - "Krađa je DNK Juventusa!".

Ceo incident možete pogledati OVDE.

Ako je ovakva uvertira u Kini ko zna šta možemo očekivati u Torinu i Milanu naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kiks De Lihta, počeo autogolom u Juventusu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019

Inter rano poveo!..Pojačanje Juventusa koje je ovog leta izazvalo največu pažnju, Holanđanin Matis De Liht neslavno je obeležio svoj prvi nastup u ulozi startera u dresu italijanskog šampiona...Juve je u 13:30h počeo meč protiv Intera u okviru ''Internacionalnog Kupa šampiona'', a već u 10....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.