Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 22:19

Kike Setjen pred povratkom, zove ga Granada

Spremljen otkaz Dijegu Martinezu

Nekoliko meseci nakon što se rastao sa Barselonom, mogao bi Kike Setjen da se vrati trenerskom poslu u Primeru.

Doskorašnji šef struke katalonskog kluba ima ponudu Granade, koja je spremila raskid treneru Dijegu Martinezu. Nije problem u rezultatima, jer je tim sjajno startovao u novoj sezoni, pa i pored mini serije od tri utakmice bez pobede, u gornjem je delu tabele.

Problem je što Martinezu ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovor na kraju sezone i nema nameru da ga produži, pa da ne bi dolazili na leto u poziciju da jure novog trenera, u Granadi bi da sada reše i to pitanje, kada je već Setjen slobodan. Aktuelni trener je dobio rok od mesec dana, do 1. Januara, da se definitivno izjasni da li ne želi da produži ugovor i ako njegov odgovor ostane “ne”, dobiće otkaz.

Sada Setjen ima najveće šanse da dobije posao u Granadi, mada je on i dalje vezan ugovorom za Barselonu i morao bi da se odrekne dobrog dela zarade ako bi potpisao za neki drugi klub. Međutim, iskusnom stručnjaku se radi, želi da nastavi karijeru, koja je bila odlična u Betisu, ali potpuni promašaj na Nou Kampu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bum iz Španije, Setijen raskrstio sa Barsom i odmah joj postaje rival!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020

Zanimljiva vest iz Španije...Kike Setijen je blizu povratka trenerskom poslu!..Kako prenose španski mediji, Kike Setijen je glavni kandidat za klupu Granade...Granada je imala start iz snova, sada su usledila dva poraza, tri utakmice bez pobede, i Andalužani razmišljaju da angažuju Setijena. ..Setijen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.