Kežman: Završio sam sa fudbalom

Izvor: B92, 11.Jul.2012, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman: Završio sam sa fudbalom

Iako se u utorak pojavila informacija da bi Mateja Kežman mogao da se vrati na teren i zaigra za Smederevo, sjajni centarfor je to demantovao.

Naprovit, nekadašnji reprezentativac iznenađen je izjavom Žarka Pavlovića da je dogovor sa njim blizu realizacije.

"To su možda nečije želje, ali su nerealne. Za mene je igranje fudbala zatvorena knjiga i sigurno neću obući ničiji, pa ni dres Smedereva", ističe Kežman.

Nekadašnji centarfor Partizana, PSV-a, Čelsija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Atletiko Madrida, Fenerbahčea, PSŽ-a, Zenita i Bate Borisova ponudio je i argumente u tvrdnji da se neće predomisliti.

"Pre nekoliko meseci u želji da pomognem fudbalerima na ovim prostorima, osnovao sam agenciju "Football–identity". Zbog posla nekad i dva puta nedeljno putujem u inostranstvo i sve i da hoću da igram, ne bih mogao", zaključio je Kežman glasine o povratku na teren.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.