Kežman: Ne idem u Smederevo, gotovo je sa fudbalom!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jul.2012, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman: Ne idem u Smederevo, gotovo je sa fudbalom!

Želje su jedno, a mogućnosti drugo – Smederevci neće imati priliku da u dresu oklopnika vide Mateju Kežmana. Nekadašnji reprezentativac šta više, iznenađen je izjavom Žarka Pavlovića da je dogovor sa njim blizu realizacije:
To su možda nečije želje, ali su nerealne. Za mene je igranje fudbala zatvorena knjiga i sigurno neću obući ničiji, pa ni dres Smedereva – uverava Mateja Kežman.
Nekadašnji as ponudio je i argumente u tvrdnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da se neće predomisliti:
Pre nekoliko meseci u želji da pomognem fudbalerima na ovim prostorima, osnovao sam agenciju „Football–identity”. Zbog posla nekad i dva puta nedeljno putujem u inostranstvo i sve i da hoću da igram – ne bih mogao – zaključio je Mateja Kežman.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kežman: Završio sam sa fudbalom

Izvor: B92, 11.Jul.2012

Iako se u utorak pojavila informacija da bi Mateja Kežman mogao da se vrati na teren i zaigra za Smederevo, sjajni centarfor je to demantovao...Naprovit, nekadašnji reprezentativac iznenađen je izjavom Žarka Pavlovića da je dogovor sa njim blizu realizacije..."To su možda nečije želje, ali su...

Nastavak na B92...

Kežman: Za mene je igranje fudbala zatvorena knjiga

Izvor: Blic, 11.Jul.2012

Iako se u javnosti pojavila vest da bi Mateja Kežman mogao da pojača Smederevo, iskusni napadač je demantovao takvu mogućnost, prenosi "Sportski žurnal"...Kežman je upravo iz Smedereva stigao u Partizan 1998. godine, a sportski direktor "oklopnika" Žarko Pavlović se nadao bi zbog toga prekaljeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.