Kepa završio svoje, najskuplji nije ni broj 2 - Lampard pazari na Čizmi?

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 15:24

Kepa završio svoje, najskuplji nije ni broj 2 - Lampard pazari na Čizmi?

Kome prodati Baskijca.

Mladi Arizabalaga je član Čelsija dve sezone. Plaćen je čak 72 miliona funti što je i dalje rekord za najskupljeg čuvara mreže, o njegovoj formi govori dovoljno to što se sada procenjuje na dvadesetak miliona evra.

Dolaskom Mendija Kepa je izgubio startno mesto, nije tajna da je Lampard tražio načina i tokom prošlog prelaznog roka kako da se otarasi pojačanja iz Bilbaa.

Engleski mediji pišu kako Kepa uskoro neće biti ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << broj dva u pogledu golmana, "plavci" su kontaktirali Udineze -  meta je odlični Huan Muso.

Reprezentativac Argentine je jedan od boljih igrača Udinezea ove sezone, treba se izdvojiti oko trideset miliona evra za 26-godišnjaka. Ostaje da se vidi da li će već tokom januara biti ozvaničeni pregovori, jasno da Mendiju treba dobra konkurencija.

Za Musoa se navodno interesuje još i PSŽ, te će njegova cena samo rasti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.