Keita u Liverpulu i pre nego što je bilo ko očekivao?!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keita u Liverpulu i pre nego što je bilo ko očekivao?!

Ovo bi bio sjajan posao Liverpula već u januaru.

Nabi Keita je sve dogovorio sa Liverpulom, stiže u taj klub preko leta i mnogi su mislili da se tu sve završava kada se radi o ovoj priči.

Ipak, to nije tačno, sudeći po "Dejli ekspresu".

Engleski medij je istakao da je Keita izrazio želju da već sada ode iz Lajpciga, da se zasitio u tom klubu i da je spreman za novi poduhvat u svojoj karijeri.

Keita pokušava da nagovori svog menadžera i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub iz Lajpciga da promene detalje ugovora, da promene čak i datum njegovog dolaska na "Enfild".

"Za Keitu nema više izazova, idealno za njega jeste da odmah pređe u Liverpul, a njegovi ljudi već rade na tome", piše Li Prajs, čovek koji je napisao i dve knjige o Bundesligi.

Veliko iznenađenje bi bilo da se ovo desi u januaru, u tom slučaju bi bilo nezadovoljnih fudbalera na "Enfildu", neko bi mogao da izgubi mesto, poput kapitena Hendersona ili Vajnalduma.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.