Kavani pokazao da mu geografija nije jača strana

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani pokazao da mu geografija nije jača strana

Fudbaler Urugvaja Edinson Kavani napravio je lapsus govoreći o selekciji Jamajke kao o afričkoj reprezentaciji, ali se vrlo brzo izvinio Jamajčanima.

Reprezentacije Urugvaja i Jamajke sastaće se u subotu na Kopa Amerika, a uoči tog meča je izjavu dao i igrač Pari Sen Žermena.

„Biće teško, kao i protiv svake afričke reprezentacije", kazao je Kavani.

Ubrzo nakon toga Kavani se izvinio svom protivniku na Tviteru.

„Pre svega, želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se izvinim Jamajčanima. Želeo sam da uporedim sličan stil igre fudbalera Jamajke sa afričkim reprezentacijama. Čim sam izgovorio polovinu te rečenice, znao sam da je zazvučala grozno. U svakom slučaju, javno molim za oproštaj i nadam se da će moja greška biti dočekana s dozom humora", napisao je Kavani.

Urugvaj i Jamajka sastaće se u prvom kolu Grupe B Kopa Amerika u subotu od 21.00.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.