Katastrofa Lampardovih Plavaca na Bramal lejnu! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020, 20:29

Katastrofa Lampardovih "Plavaca" na "Bramal lejnu"! (video)

Fudbaleri Čelsija doživeli su veliki udarac u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Iznenađenje u Šefildu, ekipa Krisa Vajldera je savladala Čelsi i to sa 3:0 (2:0).

Poveli su u 18. minutu, Mekgoldrik je pokupio jedan odbitak i smestio loptu u mrežu rivala sa par metara, bio je to njegov prvi gol ove sezone.

Čelsi je jalovo napadao, a onda je stigao još jedan hladan tuš, igrao se 33. minut kada su "Blejdsi" duplirali prednost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Akcija po desnoj strani, dupli pas i centaršut, Mekbrni sa prve stative smešta glavom loptu u mrežu protivnika za 2:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, Lampard je na poluvremenu reagovao sa dve izmene, umesto Maunta i Kristesena na teren su ušli Markos Alonso i Ridiger.

I dalje su napadi gostiju iz Londona bili prilično jalovi, Vajlderovi puleni su se izuzetno branili, a onda su u 77. minutu otklonili i sve dileme o pitanju pobednika.

Zuma je katastrofalno odreagovao u svom kaznenom prostoru, namestio je loptu na nogu Mekgoldriku, koji postiže novi pogodak, drugi na meču i u sezoni, za 3:0 u korist "Blejdsa".

Žiru je potom zagrejao dlanove Hendersonu, ali to je bilo sve od Čelsija, mogli su domaći igrači i ubedljivije da slave, Muze je u 82. minutu nakon solo prodora savladao Kepu, ali je lopta nakon njegovog lob udarca otišla pored gola, da bi Edna Stivens u nadoknadi promašio jedan zicera sa par metara.

Na kraju apsolutno zaslužena pobeda za ekipu Šefilda, Lampard i njegovi puleni su danas bili potpuno nadigrani.

Komplikuje se borba za Ligu šampiona, na tri kola do kraja Čelsi je treći sa 60 bodova, ali Lester ima bod i utakmicu manje, Junajted dva boda i takođe tek igra svoj meč 35. kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šefild je pravi pobednik Premijer lige, Čelsi umalo doživeo katastrofu na Bramal Lejnu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020

Sjajna ekipa Krisa Vajldera slavila sa 3:0 protiv favorizovanih Plavaca..Liverpul je šampion, ali je Šefild junajted pravi pobednik Premijer lige. Fantastični sastav Krisa Vajldera je pred početak sezone procenjen kao finansijski najmanje vredan od svih timova elitnog ranga, ali je celokupnu javnost...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.