Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2024, 21:30

Katamo heroj Sportinga, bek iz Mozambika bombom u 90. srušio Benfiku za titulu!

Fudbaleri Sportinga pobedili su ekipu Benfike rezultatom 2:1 u drugom ovonedeljnom derbiju Lisabona, ovaj put u borbi za titulu.
Heroj Sportinga bio je reprezentativac Mozambika, Ženi Katamo, koji je pogađao u prvom i 90. minutu za pobedu vrednu titule!
Pre samo četiri dana Sporting je izbacio Benfiku iz polufinala Kupa Portugala, pa zamislite koliki je ulog bio pred večerašnji meč, pred koji je domaći tim imao bod više od najvećeg rivala?! 
I na sve to, na semaforu nije istekao ni prvi minut, a Sporting je poveo za potpunu eksploziju na tribinama. Sporting je izvršio odličan presing, tačnije Gonkalveš koji je ukrao loptu, prevario dvojicu čuvara i centrirao na drugu stativu, a tamo je sačekao Katamo...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.