Katalonci se naslađuju, Real u rasulu, Ronaldov zahtev pravi nokaut!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katalonci se naslađuju, Real u rasulu, Ronaldov zahtev pravi nokaut!

U Madridu šok, prvo Zidan, a sada i zahtevi Kristijana Ronalda. Nema naznaka o novom treneru, sve želje su nerealne, one koji bi Real mogao da privuče su iznuđena rešenja!

Katalonski mediji se naslađuju situacijom u Realu. Zidan je odluku saopštio u poslednji čas, čak ni njegov stručni štab nije znao, zakazane su pripreme u Montrealu, videćemo šta će od svega biti.

Niko nema ideju ko bi mogao da bude naslednik, ono što je jasno je da je prva želja Poketino, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i da je to gotovo nemoguća misija.

Šta je sa ostalima?

Niko nema ideju, mediji su sada ubacili u igru i Laudrupa, Alegri je čini se samo nagađanje, a ni Sari nije neko za koga misle da bi se snašao u Realu.

Guti je rešenje iz kluba, ali je procenjeno da je suviše mlad, dok je Lev odbio ponudu, ostaće na klupi Nemačke.

Dakle, Real nema rešenje, ali neće ni žuriti.

Sada je veći problem Ronaldo.

On traži sumu od 80 miliona evra bruto od kluba, godišnje, do isteka ugovora. To je oko 50 miliona neto što bi ga učinilo i najplaćenijim igračem sveta.

Drugim rečima, uz platu i poreze na primanja, Perez bi trebalo da za Ronalda do 2021. izdvoji 240 miliona evra, to je naučna fantastika.

Njegove pozicije su sada oslabljene odlaskom Zidana, Bejl ostaje, on će biti centar projekta, u to niko ne sumnja.

Ali, Ronaldo nema gde da ode, osim eventualno Pari Sen Žermena, mada ni oni nemaju dovoljno novca, osim ako ne prodaju Nejmara.

Hoće li oživeti priče o trampi, čitava situacija je potpuno van kontrole, sigurno je da će ovo itekako uzdrmati Real.

Navijači su se u anketama izjasnili za Klopa, koga Real nije hteo pre četiri godine, izabrali su Beniteza, ali on ima ugovor do 2022. i ne pada mu na pamet da napusti Liverpul. Ostaje Antonio Konte, ali ni tu nema kontakta, to su samo nagađanja, kako rekosmo, osim Leva, Perez je jedino kontaktirao Poketina i Alegrija koji ga je uputio na Juve...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.