Kastiljo dobar, ali je daleko!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jun.2012, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kastiljo dobar, ali je daleko!

Neri Kastiljo (28) je interesantan Crvenoj zvezdi, ali je njegov dolazak ovog leta još daleko od realizacije. Na Marakani su skrenuli pažnju da transfer ofanzivnog veziste Arisa uopšte nije izvestan, iako je Perica Ognjenović, posrednik u pregovorima oko Meksikanca, najavio takvu mogućnost...
- Za dolazak mnogih igrača saznali smo iz medija, recimo za Pauljevića i Kataija, slično je i sa Kastiljom. Da se razumemo, gledali smo video materijal o njemu, dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je igrač, ali daleko je to od realizacije. Nije još ni raskinuo ugovor sa sadašnjim klubom... Ako Perica može da ga dovede rado ćemo ga uzeti – istakao je gensek crveno-belih, Đorđe Stefanović.
Planove vezane za Kastilja mogla bi da pokvari meksička Pačuka, odnosno njen menadžer Hugo Sančez, inače, nekadašnji igrač madridskog Real, koji takođe želi da angažuje vezistu Arisa. Kako je najavljeno Sančez bi za vikend trebalo da dođe u Solun i pokuša da realizuje želju, dok Meksikanac prvo mora sve da raščisti sa grčkim klubom, jer mu izgleda duguje priličan novac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zvezda nije uspela: Kastiljo u Pačuki

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2012

Meksikanac rešio da finalizuje pregovore s klubom koji je mesec dana bio uporan u nameri da ga dovedeCrvena zvezda ipak neće dovesti fudbalera koji je bio potencijalno najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.   Napori koje je ulagao Perica Ognjenović kako bi Neri Kastiljo (27) zaigrao na Marakani...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.