Zvezda nije uspela: Kastiljo u Pačuki

Svetski sport - Petak 15.06.2012 - 15:04

Meksikanac rešio da finalizuje pregovore s klubom koji je mesec dana bio uporan u nameri da ga dovede

Crvena zvezda ipak neće dovesti fudbalera koji je bio potencijalno najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.

 

Napori koje je ulagao Perica Ognjenović kako bi Neri Kastiljo (27) zaigrao na Marakani nisu urodili plodom: nekadašnji reprezentativac Meksika odlučio je da potpiše trogodišnji ugovor s meksičkom Pačukom, klubom koji je mesec dana bio uporan u nameri da ga dovede.

 

 Čelnici Pačuke su, naime, sve vreme bili na vezi s Nerijevim rođenim bratom, koji mu je ujedno i menadžer, ali je problem pravio njegov dosadašnji klub Aris, koji je, i pored toga što mu duguje plate za nekoliko meseci, insistirao na obeštećenju. Kako pišu meksički mediji, sve je razrešio grčki Savez, koji je omogućio Kastilju da raskine ugovor s klubom iz Soluna i finalizuje dogovor s Pačukom. Meksikanci su potvrdili ove informacije preko zvaničnog Tviter naloga, a potpis na trogodišnji ugovor trebalo bi da bude stavljen vrlo brzo.

 

Meksikanci su saglasni u oceni da je dolazak Kastilja, koji je igrao za Olimpijakos, Šahtjor, Mančester Siti, Čikago Fajer (...) prava fudbalska "bomba" u ovoj srednjeameričkoj zamlji.

 

Mozzartsport

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: