Kasiljas teško podnosi neuspeh (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 18.Jan.2011, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasiljas teško podnosi neuspeh (VIDEO)

Real se okliznuo u Almeriji gde je osvojio samo bod, tako da im Barsa sada beži četiri poena. To i nije neka razlika, ali ako se ima u vidu kako Katalonci trenutno igraju, pitanje je gde mogu izgubiti bod do kraja sezone. Naravno da ovaka superiornost Barselone ne može večno da traje, ali bi Real morao da skuplja bodove na sličnim gostovanjima kako bi bar držao priključak.
Iker Kasiljas je posebno teško podneo neuspeh. Pred poslednji sudijski zvižduk, kapiten Reala je hteo da ispuca >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << jednu loptu, rezervista Almerije je pokušao da ga spreči, a besni Iker je deganžirao loptu u njegovom pravcu. Onda je usledilo klasično guranje grudima, čelo o čelo, ali ništa konkretnije.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.