Kasalica: Ne bih da kalkulišem, ali iskoristićemo priliku ako nam se ukaže

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasalica: Ne bih da kalkulišem, ali iskoristićemo priliku ako nam se ukaže

Crvenoj zvezdi u subotu od 19 časova predstoji okršaj 25. kola Jelen superlige sa Donjim Sremom, koji je u prvoj prvenstvenoj utakmici kao domaćin u Novom Sadu pobeđen sa 2:1 posle preokreta. Na to je podsetio i krilni igrač tima sa Marakane Filip Kasalica, koji poziva na oprez protiv ekipe iz Pećinaca.

"Nijedan protivnik nije lak ako u utakmicu ne uđemo maksimalno koncentrisani i motivisani. Za opomenu može da nam posluži i prošlogodišnji duel sa timom iz Pećinaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji smo igrali u Novom Sadu i gde smo trijumfovali posle mnogo problema", rekao je Kasalica za klupski sajt.

Crnogorski reprezentativac je dodao da ključ pobede na Marakani leži u ranom pogotku, kako bi se protivnik naveo na riskantniju igru.

"Uglavnom se svi protiv Crvene zvezde opredele za totalnu defanzivu. Sigurno da bih voleo da na početku susreta postignemo gol, jer bismo tako mnogo lakše igrali ostatak meča. Međutim i ako se to ne desi, treba da ostanemo strpljivi i da ne srljamo. Bilo bi nam drago da pobedimo sa što većom razlikom, ali nama je najvažniji cilj da pobedimo sve rivale do kraja prvenstva, i ne bih imao ništa protiv da to bude i minimalnim rezultatima", dodao je Kasalica.

Klub iz Ljutice Bogdana održava zaostatak od četiri boda za Partizanom koji gostuje Novom Pazaru, ali ofanzivac Zvezde ne želi da komentariše stanje na tabeli.

"Ne bih da pravim bilo kakve kalkulacije jer ne držimo svoju sudbinu u našim rukama. Ako nam se "otvori" mogućnost da stignemo i prestignemo večitog rivala, verujem da ćemo je iskoristiti. Do tada gledamo samo sebe, i razmišljamo o prvom narednom protivniku", zaključio je Kasalica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.