Karte za Partizan  CSKA od utorka

Izvor: B92, 15.Okt.2012, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za Partizan " CSKA od utorka

Prodaja ulaznica za meč 2. kola Evrolige između košarkaša Partizana i CSKA počinje u utorak na blagajnama Partizanovog stadiona.

Na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona svi zainteresovani od 10 do 15 časova mogu kupiti najviše četiri karte, a pri kupovini moraće da prilože kopiju lične karte i original na uvid.

U prodaji će biti oko 1000 ulaznica po ceni od 1000 dinara, a ulaznice nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moguće rezervisati, već je jedini način kupovina na blagajni u naznačeno vreme.

Partizan mt:s dočekuje moskovski CSKA u četvrtak sa početkom u 20,45 časova u hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vujošević: Partizan je potpuno nezaštićen

Izvor: Kurir, 16.Okt.2012, 15:43

Partizan u četvrtak u 20.45 u beogradskoj hali Pionir dočekuje moskovski CSKA u drugom kolu Evrolige..BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da bi podrška navijača mnogo značila mladom timu koji bi pred punim tribinama mogao da prevaziđe trenutne mogućnosti..."U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.