Kari rekao navijačima Hjustona da sednu, oborio plej-of rekord u šutevima za tri poena i razbio Rakete sa ubačenih 40 poena! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari rekao navijačima Hjustona da sednu, oborio plej-of rekord u šutevima za tri poena i razbio Rakete sa ubačenih 40 poena! (VIDEO)

Golden Stejt sada vodi sa 3:0 u finalu Zapadne konferencije

Niko nikada nije bolje šutirao trojke u plej-ofu od Stefa Karija, postigao ih je ukupno 64! On je u pobedi nad Hjustonom, trećoj u seriji, postigao čak 40 poena, od toga čak sedam trojki, upisao i sedam asistencija i tako bio ubedljivo glavna figura meča! Na kraju pobeda Golden Stejta 115:80 koja ga dovodi na korak od prolaska u superfinale. Najviše zahvaljujući ove sezone neverovatnom plejmejkeru.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stef je na ovom meču bio Stef. On ima brilijantnu sezonu. Nejgov šut je skoro nemoguće opisati pošto mislim da nismo nikada imali priliku da vidimo nekoga da šutira posle driblinga kao što to radi Kari", istako je trner Voriorsa Stiv Ker.

Meč je obeležio i jedan jako interesantan momenat "ćaskanja" Karija sa navijačima Hjustona. Naime, on se posle jedne trojke iz kornera okrenuo ka publici i poručio im da "sednu", posebno jedno mmomku koji mu je smetao pri šutu za tri.

Kod domaćina najbolji je bio po pravilu Džejms Harden sa 17 ubačenih poena.

Gosti su bili ubedljivi tokom čitavog meča. Dobili su svaku četvrtinu zasebno gledano. Rezultat na poluvremenu je bilo čak 62:37 za njih. Ubedljivom igrom zasluženo su napravili brejk za vođstvo od 3:0 u seriji finala Zapadne konferencije.

NBA REZULTATI

Hjuston- Golden Stejt 80:115 (18:30, 19:32, 24:30, 19:23)

/Harden 17 - Kari 40/, Voriorsi vode 3:0 u seriji

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) KARI ODDGOVORIO NA PROVOKACIJU: Evo šta je poručio navijaču Hjustona

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015

Najbolji igrač Golden Stejta meč je okončao sa 40 poena i sedam asistencija, a njegov tim je slavio 115:80..Košarkaši Golden Stejta su protiv Hjustona poveli sa 3:0, zahvaljujući trijumfu sa čak 115:80 na gostovanju...Najbolji igrač Golden Stejta Stef Kari meč je okončao sa 40 poena i sedam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.