Izvor: RTS, 04.Dec.2021, 08:43

Kari i Durent najbolji u oktobru i novembru, Jokić četvrti

Stef Kari i Kevin Durent imenovani su za najbolje igrače svojih konferencija u NBA ligi tokom protekla dva meseca. Srpski centar Nikola Jokić je zauzeo četvrtu poziciju na listi deset najboljih.
Plejmejker Golden stejta Stef Kari najkorisniji je igrač zapadne konferencije i prvi je na listi zbog bolje pozicije svog tima koji ima 18 pobeda uz samo tri poraza.

Kari od početka sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odlično predvosi tim „ratnika" i u proseku postiže 27,8 poena uz 6,6 asistencija i 5,7 skokova.
Najbolji igrač na istoku Kevin Durent ima nešto bolje procente ali negov Bruklin ima slabiji učinak sa 15 pobeda i 6 poraza, pa je zato drugi na listi.
Durant po utakmici ima prosek od 28,6 postignutih poena uz 7,5 skokova i 5,6 asistencija.
Na trećem mestu je Janis Adetokunbo a srpski centar Nikola Jokić je na četvrtoj poziciji liste deset najboljih igrača.
Zatim slede Kris Pol, Džimi Batler, Denar Derozan, Zak Lavin, tre Jang i Rudi Gober

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jokić držao čas košarke u "Medison skver gardenu"

Izvor: RTS, 04.Dec.2021

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu dominantnu partiju i vodio svoj Denver do pobede nad Njujork niksima u "Medison skver gardenu". Jokić je dominirao u najpoznatijoj košarkaškoj areni na svetu iako je odigrao samo tri četvrtine, omogućivši Nagetsima da rutinski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.