Kardif kupio Argentinca, nestao avion kojim je dolazio u Vels

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kardif kupio Argentinca, nestao avion kojim je dolazio u Vels

Čelnici premijerligaša Kardif Sitija ozbiljno su zabrinuti za život svog novog fudbalera Argentinca Emilijana Salu (28).

Kardif je kupio Salu za klupski rekord od 15 miliona funti (18 miliona evra), ali je u ponedeljak uveče oko 20.30 nestao avion kojim je leteo iz Nanta za Kardif.

U toku je velika potraga za avionom koji je nestao na radaru u blizini Kasket svetionika na ostrvu Olderni u La Manšu, a uključeni su i helikopteri britanske Obalske straže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Potvrđeno je da se Argentinac nalazio u avionu, a do sada je pretraženo više od 1.000 kvadratnih milja sa pet aviona i dva čamca za spasavanje.

Zvaničnici ističu da je u trenutku nestanka malog privatnog aviona bilo kiše na tom području, ali ne i vremenskih nepogoda koje bi mogle da ugroze letenje.

Sala je bio treći strelac Lige 1 ove sezone sa 12 golova za Nant uz dve asistencije, a neposredno pre leta u ponedeljak je objavio fotografiju sa dosadašnjim saigračima uz poruku: "Poslednje ćao Nantu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.