Karanki stiže pojačanje iz Arsenala

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karanki stiže pojačanje iz Arsenala

Konkurencija u zadnjoj liniji Midlsboroa biće jača za fudbalera Arsenala koji će kao pozajmljen igrač braniti boje Boroa u narednih deset meseci.

Povratnik u premijerligaško društvo odlično je otvorio sezonu, a menadžer Midolsboroa Aitor Karanka nastavlja da jača konkurenciju u svom timu.

Izvori britanskog "Skaj Sportsa" javljaju da će najnovije pojačanje Boroa stići sa "Emirata" pošto je klub sa severa Engleske dogovorio pozajmicu defanzivca Arsenala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Pomenuti izvor prenosi da će dres Midlsboroa u narednih deset meseci, odnosno do kraja tekuće sezone, nositi defanzivac Arsenala Kalum Čejmbers (21) koji nije mogao da računa na minutažu kod Arsena Vengera.

"Tobdžije" su završile posao oko angažovanja Škodrana Mustafija i to je bio signal da Kalum Čejmbers krene put "Riversajda".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.