Karabatić igrao pozitivan; Evropska rukometna federacija: Sve regularno, ima antitela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2022, 18:30

Karabatić igrao pozitivan; Evropska rukometna federacija: Sve regularno, ima antitela

Jedan od najboljih rukometaša na svetu Nikola Karabatić igrao je za Francusku protiv Islanda na Evropskom šampionatu sa pozitivnim testom na koronavirus, preneo je makedonski portal "24rukomet".

On je bio pozitivan na testiranju posle utakmice sa Holandijom u četvrtak, a igrao je protiv Islanda u subotu.

Ipak, kako su naveli iz Evropske rukometne federacije (EHF) nisu prekrštena pravila jer je lekarski tim utvrdio da "Karabatić nije predstavljao opasnost jer ima mnogo antitela".

On je u decembru već imao koronu i propustio deo priprema za šampionat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Karabatić igrao pozitivan; EHF poručuje: Sve je regularno

Izvor: RTS, 24.Jan.2022

Jedan od najboljih rukometaša na svetu, Nikola Karabatić, igrao je za Francusku protiv Islanda na Evropskom šampionatu sa pozitivnim testom na koronavirus. . Makedonski portal 24rakomet preneo je  informaciju da je Karabatić bio pozitivan na testiranju psole utakmice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.