Kao u šahu, posle Ronalda, ovo su sledeća četiri poteza Juventusa u prelaznom roku!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao u šahu, posle Ronalda, ovo su sledeća četiri poteza Juventusa u prelaznom roku!

U danu kada je Juventus dobio verovatno najveće pojačanje u istoriji, ovo su sledeći koraci kluba!

Pošto je Ronaldo završio u Juventusu i srušio sve italijanske rekorde u istoriji, ne samo kada su primanja u pitanju već i transfer, italijanski šampion će nastaviti sa prelaznim rokom.

Stigli su, pored Ronalda, zemljak Kanselo, golman Perin, Kaldara, Spinacola, Emre Džan, što već deluje zastrašujuće.

Sada slede tri prodaje i jedna kupovina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Gotovo je sigurno da će u narednih nekoliko dana i Iguain i Rugani završiti u Čelsiju za oko 100 miliona evra, čim Sari bude preuzeo kormilo od Kontea.

I to nije sve, Juventus će, ako PSŽ bude platio 50 miliona evra prodati levog beka Aleksa Sandra čime bi dopunio sredstva u kasi. Od mlađih igrača poput Mandragore već je zarađena lepa suma, a čeka se i da Sturaro ode u PL.

Juventus ima dogovor sa Bajernom, u Torino stiže Bernat koji će zauzeti poziciju levog beka, dva kluba imaju sjajne odnose, Španac će koštati oko 12 miliona evra, toliko je Juve bio spreman da plati Darmijana, pre nego što je Junajted podigao cenu.

Bernat će biti konkurencija Spinacoli, koji je povređen i propustiće prvih par meseci sezone.

Do kraja prelaznog roka, osim eventualno dovođenja još jednog štopera, mada je to malo verovatno jer će Benatija ostati u klubu, ne bi trebalo da bude nikakvih promena, odnosno Alegri je već spakovao ekipu za novu sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.