Juventusov oficir za vezu poslao zeleno svetlo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusov "oficir za vezu" poslao zeleno svetlo! (foto)

To je to.

Kako smo već pisali, predsednik Juventusa će se u toku dana sastati sa Kristijanom Ronaldo kako bi dogovorio spektakl u najavi.

Sa druge strane, "čovek za vezu" Žorž Mendeš je dobio potvrdu da će ponuda od 100 miliona evra biti prihvaćena od strane Reala, a super-agent je to preneo direktoru "Bjankonera" Bepeu Maroti.

Ovu informaciju je potvrdio poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

#CR7 alla @juventusfc: ci siamo quasi...oggi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << #Mendes darà il via libera a #Marotta (adesso a Milano con Paratici) per fare l’offerta da 100 milioni che il @realmadrid accetterà. E poi sarà countdown per il suo arrivo a #Torino 👍🏼@SkySport #calciomercato

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) 10. јул 2018.

Brojimo sitno...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GOTOVO!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018

Potvrda iz više izvora, uskoro i ona najbitnija. Međutim, cifre su sada malo promenjene!..Prema navodima Marke i Skaj sporta, Juventus će danas u toku dana objaviti da je novi fudbaler "Bjankonera" Kristijano Ronaldo!..Kako smo pisali ranije, Anjeli se danas sastao sa Portugalcem i dogovorio sve uslove,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.