Kao grom iz vedra neba - Valensija dobila ogromno pojačanje!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao grom iz vedra neba - Valensija dobila ogromno pojačanje!

Alvaro Negredo vratio se u tim pre vremena

Alvaro Negredo se vratio! Centarfor Mančester Sitija, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Valensiji oporavio se od povrede, mesec dana pre planiranog roka, saopštio je španski klub.

Negredo je odradio trening sa ekipom i očekuje se da se vrati na teren početkom oktobra protiv madridskog Atletika.

On je u julu operisao petu metatarzalnu kost na desnoj nozi, nakon povrede koju je doživeo na pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Sitijem i trebalo je da pauzira do 20. oktobra.

Prošle sezone postigao je 23 gola za Siti i sa tim klubom osvojio titulu prvaka Engleske, ali je poslednjeg dana prelaznog roka prešao na pozajmicu u Valensiju.

Dres reprezentacije Španije oblačio je 21 put i postigao 10 golova.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Negredo se vratio na teren mjesec dana ranije

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2014

VALENSIJA - Fudbaler Mančester Sitija na pozajmici u Valensiji Alvaro Negredo oporavio se od povrede, mjesec dana prije planiranog roka, saopštio je danas španski klub...Negredo je odradio trening sa ekipom i očekuje se da se vrati na teren početkom oktobra protiv madridskog Atletika...On je u julu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.