Kao da nije pripremni meč: Partizanov Vrabac trojkom srušio Zadar u produžetku

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao da nije pripremni meč: Partizanov Vrabac trojkom srušio Zadar u produžetku

Poslednji takmičarski meč Partizan je odigrao 7. marta, kada je u Ljubljani izgubio od Olimpije posle čak četiri produžetka

Košarkaši Partizana veliku i ne baš normalnu pauzu između kraja Jadranske i početka domaće Superlige koriste za naporne treninge, a u petak su odigrali i prvu pripremnu utakmicu. Rival je bio Zadar u hali Pionir u meču zatvorenog tipa, a slavili su crno-beli posle produžetka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 101:100.

Posle regularnih 40 minuta bilo je 90:90, a pobedu Partizanu doneo je Adin Vrabac trojkom 8,8 sekundi pre kraja produžetka za konačan rezultat.

.

Domaća Superliga trebalo bi da počne 7. ili 8. maja kako je nedavno najavio direktor takmičenja Leon Deleon.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan srušio Zadar u produžetku

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2016

Košarkaši Partizana odigrali su u petak pripremnu utakmicu sa Zadrom, a pitanje pobednika rešeno je posle produžetka i trojke Adina Vrabca...Vicešampion Srbije počeo je pripreme za domaću Superligu, pa je u petak odigrao kontrolnu utakmicu sa ekipom Zadra...Meč u dvorani "Pionir" bio je zatvorenog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.