Kao da je Hičkok režirao finiš

Izvor: B92, 07.Dec.2013, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kao da je Hičkok režirao finiš"

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je posle pobede nad Vojvodinom sa 2:1 da je njegova ekipa zasluženo stigla do bodova u triler završnici.

Beogradski crveno-beli' su trijumfom u poslednjem kolu jesenjeg dela Jelen Superlige Srbije prekinuli niz od pet pobeda Novosađana u međusobnim duelima, a takođe su zadržali korak za vodećim Partizanom, koji na pauzu odlazi sa samo jednim bodom prednosti.

Tokom cele utakmice smo bili bolji i agresivniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od rivala. Jedan trenutak nepažnje koštao nas je primljenog gola. Kao da je Hičkok režirao završnicu i na kraju smo slavili. Mrđa je odradio svoj posao, a i ja sam odradio svoj posao”, rekao je Stojanović.

Zvezda je do trijumfa, prvom na svom terenu protiv Vojvodine od 2010. godine, došla golom Dragana Mrđe u drugom minutu sudijske nadoknade.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda sa trenerom uskoro o treneru, šta biste vi uradili? (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2013, 15:21

Rezultati zadovoljavajući, ali igra retko na nivou koji se očekuje od Crvene zvezde. Javnost je podeljena, čini se i uprava (da li je to uopšte iznenađenje?), a Slaviša Stojanović smireno čeka odluku. Uveren da je napravio "relativno dobar" posao s obzirom da su crveno-beli uprkos silnim problemima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.