Subota, 07.12.2013.

19:08

"Kao da je Hičkok režirao finiš"

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je posle pobede nad Vojvodinom sa 2:1 da je njegova ekipa zasluženo stigla do bodova u triler završnici.

Izvor: JT

Default images

“Tokom cele utakmice smo bili bolji i agresivniji od rivala. Jedan trenutak nepažnje koštao nas je primljenog gola. Kao da je Hičkok režirao završnicu i na kraju smo slavili. Mrđa je odradio svoj posao, a i ja sam odradio svoj posao”, rekao je Stojanović.

Beogradski ‘crveno-beli’ su trijumfom u poslednjem kolu jesenjeg dela Jelen Superlige Srbije prekinuli niz od pet pobeda Novosađana u međusobnim duelima, a takođe su zadržali korak za vodećim Partizanom, koji na pauzu odlazi sa samo jednim bodom prednosti.

"Izgarali smo za pobedu. Vojvodina je kod vodjstva 1:0 i 1:1 imala nekoliko situacija da nam zakomplikuje stvari, ali imali smo i mi
svoje šanse, napadali smo bukvalno svih 90 minuta. Vojvodina je pokazala da je ozbiljan tim, a obe ekipe su pokazale da u srpskom fudbalu ipak ima ozbiljnih i kreativnih stvari
", rekao je slovenački stručnjak.

Zvezda je posle preokreta pobedila Vojvodinu sa 2:1 i tako zadržala priključak za Partizanom pred početak zimske pauze.

"Pobedili smo uprkos svim problemima zbog povreda, ali se videlo da nam fale igrači na određenim pozicijama", rekao je Stojanović.

Trener Zvezde upustio se u diskusiju s novinarom posle pitanja o njegovom statusu u klubu.

"Prekinuću vas, to pitanje mi stalno postavljate. Ja sam svoj posao uradio najbolje što umem, sada je sve na drugima. Vi ste očigledno predvodnik konjice, ovo pitanje se proteže posle svake utakmice bez pobede", odbrusio je Stojanović novinaru.

Zvezda je do trijumfa, prvom na svom terenu protiv Vojvodine od 2010. godine, došla golom Dragana Mrđe u drugom minutu sudijske nadoknade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: