Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 21:35

Kamil Glik i zvanično komandant Beneventove odbrane - Monaku 3.000.000 evra

Poljak je potpisao ugovor na tri sezone

Sada je postalo i zvanično da će Kamil Glik naredne tri sezone komandovati odbranom Beneventa. Ugovor je potpisan do 2023. godine, a italijanski klub je za poljskog štopera platio Monaku 3.000.000. evra, sića u odnosu na sigurnost i iskustvo koje će 32-godišnjak utkati u defanzivnu liniju novog tima.

Posle četiri godine provedene u Kneževini, Glik se vraća u seriju A gde je za pet sezona odigrao preko 171 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmicu i postigao 13 golova za Torino. Poljak može da se pohvali i pozamašnim reprezentativnim iskustvom pošto je odigrao 73 utakmice za nacionalni tim (pet golova). Kombinovano je u Ligi šampiona i Ligi Evrope nastupio 39 puta postigavši tri gola, a u sezoni 2016/17 je sa Monakom dosegao i polufinale elitnog takmičenja.

Sve ovo nedvosmisleno ide u prilog činjenici da je Benevento napravio strašan posao za samo 3.000.000. evra. Em protivničkim napadačima neće biti lako, em će odbrane rivala morati da paze i na Glikovu skok igru.

???? BENVENUTO KAMIL ????

???????? @kamilglik25 #BENVENUTOGLIK #ForzaStrega

???? Leggi il comunicato sul nostro sito ufficiale

????????https://t.co/rYQ1ehUzQz pic.twitter.com/g7tAGzRGhR

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.