Izvor: DupliPas.com, 29.Nov.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovan autobus fudbalera Reala (VIDEO)

Vruća uvertira pred večerašnji derbi u Barseloni. Na samom aerodromu navijači Kraljevskog kluba su priredili doček svojim ljubimcima, ali deo navijača Barselone je kamenovao autobus sa gostujućim fudbalerima koji se kretao do hotela Huan Karlos. Jedan poveći kamen razbio je prozor pored mesta na kome su sedeli Raul Albiol i Alvarao Arbeloa, ali na sreću niko nije povređen.

Pogledajte doček na aerodromu fudbalera Reala. Najviše prašine su podigli Kristijano Ronaldo i naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << Murinjo.

Nastavak na DupliPas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenovan Realov autobus

Izvor: B92, 29.Nov.2010

Huligani Barselone kamenovali su autobus u kojem su se nalazili igrači i stručni štab Reala ispred hotela Huan Karlos prvi...Razbijen je prozor pored kojeg su sedeli Raul Albiol i Alvaro Arbeola, a pogođen je radnik obezbeđenja u vrat i leđa. Na sreću, niko od igrača nije povređen...Za razliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.