Kakvu levicu ima Tovan, het-trik za pobedu Marseja! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvu levicu ima Tovan, het-trik za pobedu Marseja! (video)

Nakon bodova koje su osvojili protiv Amijena u gostima, ekipa Marseja će ponovo biti u borbi za plasman u najelitnije klupsko takmičenje.

Marsej je imao u ovom mesecu period loših rezultata, ali je uspeo da se vrati na pravi put.

Oni su danas slavili sa 1:3 u gostima protiv Amijena, preokrenuli su rezultat zahvaljujući sjajnom Tovanu.

Domaćin je došao do prednosti nakon greške golmana Mandande, loše je reagovao nakon centaršuta sa desne strane, lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je došla do Dibasija koji bez problema postiže gol za 1:0.

Onda na scenu stupa Florijan Tovan.

Prvo je u 26. minutu krunisao sjajnu akciju Marseja, dobio je loptu na desnoj strani, ušao ka sredini, namestio se i šutirao za 1:1.

Kakvu levicu poseduje Tovan dokazao je i u 80. minutu kada je iz slobodnog udarca savladao protivničkog golmana za prednost Marseja.

Na samom kraju, u prvom minutu nadoknade, Tovan iz kontre postavlja konačan rezultat i upisuje het-trik levom nogom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.