Kakvo rešetanje: Luka Jović postigao šest golova za poluvreme

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2017, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo rešetanje: Luka Jović postigao šest golova za poluvreme

Najbolji nemački klubovi kao po pravilo na početku pripremnog period igraju prijateljske utakmice sa niželigašima pa je tako i Ajntraht iz Franfurta duelom protiv Heftriha dao priliku svojim fudbalerima da se uigraju.

Šansu je odlično iskoristio naš Luka Jović, koji je stigao na dvogodišnju pozajmicu iz Benfike, pošto je u drugom poluvremnu postigao čak šest pogodaka za “orlove”.

FULL TIME#Eintracht win their test 15-0 at SV Heftrich. Goals: Jovic (6), >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Haller (5), Oczipka (2), Blum, Hrgota. Well played lads! #SGE pic.twitter.com/wa5dJjrtWW— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) July 4, 2017

Zanimljivo je da je igrač kog je zamenio u poluvrenu, Sebastijan Haler, takođe bio raspucan pošto je pet puta pogodio gol rivala.

Na kraju Ajntraht je pobedio čak sa 15:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.