Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2024, 20:30

Kakvi mečevi! Pol Džordž heroj Klipersa, Dalas slavi Egzuma!

U duelu LA Klipersa i Klivlend Kavalirsa veliki preokret i pobeda domaćina rezultatom 120:118.
Gosti iz Klivlenda su izvanredno odigrali prvo poluvreme, upisali čak 80 poena u tom periodu, po 40 u prve dve četvrtine i stekli prednost od 21 poena razlike.
Početkom trećeg kvartala Kavalirsi su u par navrata imali i “plus 26“ ali ni to nije bilo dovoljno gostima da dođu do pobede. Već do kraja treće deonice Klipersi su uspeli da prepolove tu razliku, a u poslednjih dvanaest minuta su stigli i do potpunog preokreta.
Čovek odluke bio je Pol Džordž, koji je u poslednjim sekundama pogodio za konačnih 120:118 u korist Klipersa.  On je meč završio sa 39 poena, 11 skokova i 7 asistencija, a pratio ga je Harden...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.