Kakvi dani za Ronalda, izgubio opkladu, osuđen na dve godine, sad saznao da će u Juventusu izgleda igrati sa najboljim drugom!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvi dani za Ronalda, izgubio opkladu, osuđen na dve godine, sad saznao da će u Juventusu izgleda igrati sa najboljim drugom!

Danas je bio u Madridu, potvrdio nagodbu, uslovno zaradio 24 meseca zatvora. Kakvu opkladu mora da plati i šta ga je obradovalo...

Prema tvrđenju španskih medija, Marselo je zatražio transfer.

Naime, Brazilac nije u prvom planu kod Solarija, igra mnogo slabije nego prethodnih sezona i u klubu smatraju da je mislima već u Juventusu.

On je navodno tražio od Pereza da ga pusti ako stigne ponuda iz Torina.

Brazilac je 12 godina u Realu, potrebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je promena, na svakodnevnoj vezi je sa najboljim prijateljem Ronaldom i želeo bi da mu se pridruži u Torinu.

Real nema ništa protiv, međutim čekaju leto kada će stići Žunior Firpo iz Betisa koji bi uz mladog Reguljona trebalo da se bori za poziciju na levoj strani.

Marselo će biti samo jedan od igrača koji će biti prodat, čak i da se desi čudo u koje malo ko veruje, odnosno da Real osvoji četvrti put u nizu Ligu šampiona.

Osim Brazilca, Perez planira da se oslobodi Navasa, Iska, moguće i Modrića, ali bi u klub trebalo da osim Firpa, Militaoa, Rodriga stignu i Azar i najverovatnije Eriksen kao i još jedan napadač što će biti prava revolucija.

Ronaldo čeka Marsela, danas je osuđen zbog utaje poreza, sinoć je izgubio i opkladu sa trenerom Alegrijem, posle promašenog penala.

Objavljena zvanična presuda, ovo je Ronaldova kazna za utaju poreza https://t.co/szY1Vbqk3V

— Sportske.net (@sportske) 22. јануар 2019.

Naime, on se pred sezonu kladio sa svojim trenerom da neće promašiti nijedan penal, Sorentino je sjajno intervenisao, a Kristijano je danas priznao.

"Istina, bila je u pitanju opklada, sada moram da platim", ali nije naveo šta.

Ma kakvi zvižduci, Kristijano dočekan kao heroj! https://t.co/yoDbSAf4Vl

— Sportske.net (@sportske) 22. јануар 2019.

Pa, suma će sigurno biti manja od kazne od 18 miliona evra koju je morao da uplati španskim poreskim vlastima.

Ali, ako dođe Marselo sa kojim je prijatelj deceniju, sve će biti lakše...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.