Prvi Međunarodni sajam poljoprivrede na Zlatiboru počinje u petak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2024, 16:55

Prvi Međunarodni sajam poljoprivrede na Zlatiboru počinje u petak

Prvi Međunarodni sajam poljoprivrede i ruralnog turizma "Zlatibor 2024" biće svečano otvoren u petak, 10. maja, na centralnoj bini na Kraljevim trgu na Zlatiboru, najavila je Opština Čajetina.
Organizatori najavljuju da će tokom sajma za tri dana posetioci biti u prilici da se informišu o najnovijim inovacijama i dostignućima u razvoju poljoprivrede i turizma.
O svemu tome oni koji dođu na tu manifestaciju moći će da razgovaraju s brojnim predstavnicima poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi iz svih krajeva Srbije i s nekim od vodećih poznavalaca poljoprivredne proizvodnje u zemlji.
Zainteresovani za novitete moći će od 10. do 12. maja da obiđu savetodavne štandove na Kraljevom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ovo je prava šansa za unapređenje biznisa! Na Zlatiboru se održava prvi Međunarodni sajam turizma i poljoprivrede: Biće izložena najsavremenija mehanizacija

Izvor: Blic, 09.Maj.2024, 12:14

Prvi Međunarodni sajam poljoprivrede i ruralnog turizma bini na Kraljevim trgu na Zlatiboru, najavila je Opština Čajetina. Organizatori najavljuju da će tokom sajma za tri dana posetioci biti u prilici da se informišu o najnovijim inovacijama i dostignućima u razvoju poljoprivrede i turizma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.