Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 20:28

Kakve crne mere distance... Bugari navalili na jednu tribinu, jedan pored drugog, maske su retkost (VIDEO)

Iako je kapacitet stadiona smanjen na 30 odsto zbog mera distance

Na većini evropskih stadiona nema gledalaca u večerašnjim mečevima Lige Evrope, na nekima je kapacitet smanjen i gledaoci poštuju propisane mere distance i prevencije, ali u Bugarskoj je žurka!

CSKA iz Sofije se posle 10 godina vratio u Evropu, a njegovi navijači nisu propustili priliku da to proslave na tribini. Kapacitet stadiona Vasil Levski u Sofiji je smanjen na 30 odsto što je značilo da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na večerašnjem meču sa Klužom može maksimalno da prisustvuje nešto manje od 13.000 gledalaca.

Kapacitet je smanjen da bi se poštovale mere distance na tribinama, ali od toga nije bilo ništa!

Većina navijača se zbila na jednu tribinu i stajali su jedni uz druge bez bilo kakve distance. Maske su nosili retki...

Bugarska je zemlja u kojoj je do sada 1.048 osoba izgubilo život od virusa COVID-19, a juče je potvrđeno novih 1.136 sluačjeva ove infekcije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.