Kako to lepo zvuči - Kazorla vodi Viljareal ka LŠ

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 22:32

Kako to lepo zvuči - Kazorla vodi Viljareal ka LŠ

San o Ligi šampiona je i dalje tu.

Fudbaleri Viljareala pobedili u gostima ekipu Hetafea, direktnog rivala u borbi za Evropu, rezultatom 3:1.

Heroj u pobedi Viljareala bio je Santi Kazorla, dvostruki strelac, oba puta sa bele tačke.

Prvo poluvreme nije obećavalo niti garantovalo ono što smo videli u nastavku, odnosno čak četiri gola.

Ipak, u 63. minutu je Kazorla bio prvi put precizan sa bele tačke.

Hetafe je u finišu uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se vrati u meč, u 80. minutu je Duro izjednačio na 1:1.

Viljareal je u samom finišu uspeo da dođe do velikih bodova, u 85. minutu Kazorla je opet precizan sa 11 metara, da bi u nadoknadi Penja postavio konačnih 3:1.

Viljareal sada ima tri boda manje od četvrtoplasiranje Sevilje i nada se kiksevima Andalužana kako bi uspeo da se domogne Lige šampiona.

Hetafe, za koga je naš Maksimović opet odigrao ceo meč, ostao je šesti na tabeli i moraće do kraja da se bori za Ligu Evrope.

U drugom večerašnjem meču, u rezultatski potpuno nebitnom meču, Betis je pobedio Osasunu rezultatom 3:0. Ova dva tima su u sigurnoj zoni, na sredini, i ovo je za njih bio kao prijateljski meč. Golove za Betis postigli su Rodrigez, Alfonso Pedraza i Karles Alenja.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bjelsin Lids silovito korača ka Premijer ligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 21:46

"Petarda" na "Eland roudu"...Fudbaleri Lids junajteda slavili su u 42. kolu Čempionšipa na svom stadionu protiv Stouka sa čak 5:0 (1:0)...Nije delovalo da će "Grnčari" doživeti debakl nakon prvih 45 minuta, kako je Lids do prednosti stigao tek u poslednjem minutu prvog poluvremena...Strelac je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.