Kako mu je legla, gol godine u Premijer ligi, Mančester siti na kolenima! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako mu je legla, gol godine u Premijer ligi, Mančester siti na kolenima! (video)

Nekada je Kristal Palas oduzeo titulu Liverpulu koju je ekipa Brendana Rodžersa imala u džepu. Da li im je danas vraćaju na neki način?

Setimo se sezone 2013/14 kada je Liverpul bio tako blizu osvajanja titule prvaka Engleske, vodio je Liverpul na stadionu Palasa sa 3:1, ali je golovima u poslednjih desetak minuta Palas sprečio tim Brendana Rodžersa da osvoji titulu.

Sada igraju protiv najvećih rivala Liverpula, Mančester sitija, i vode nakon prvih 40 minuta sa 2:1, a pogledajte samo kakav je gol postigao Andres Taunzend.

Bio je to gol za 1:2, OVDE pogledajte na koji način, verovatno se radi o najlepšem golu Premijer lige ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti u nokdaunu: Gol sezone Tausenda i hladnokrvni Milivojević VIDEO

Izvor: B92, 22.Dec.2018

Fudbaler Kristal Palasa Andros Tausend postigao je najlepši gol u dosadašnjem delu sezone u Premijer ligi...Krilni fudbaler kluba iz Londona šokirao je navijače na "Etihadu", pošto je ovim golom Palas došao do vođstva...Tausend nije ni sačekao da lopta padne na travu, već ju je u letu udario...

Nastavak na B92...

Palas je Liverpulov Deda Mraz! Bombaš Taunsend i snajperista Milivojević ostavili Siti na minus četiri (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2018

Kostim nije bio crveno-beo, ali je misija ispunjena. Kristal Palas je navukao odelo Deda Mraza i navijačima Liverpula uručio najlepši praznični senzacionalnim preokretom i pobedom na gostovanju kod Mančester Sitija – 3:2 za Orlove u 18. kolu Premijer lige i kraj savršene serije Građana od devet...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.