Kako je počelo, prvo poluvreme se za Partizan odlično završilo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je počelo, prvo poluvreme se za Partizan odlično završilo! (foto)

Crno-beli vode protiv Valensije na poluvremenu.

Posle prvog poluvremena utakmice osmog kola Evrokupa, Partizan - Valensija 36-34.

Srpski predstavnik je loše ušao u utakmicu, posle startnog vođstva od 2:0, crno-beli su gostima dozvolili da odmah uđu u seriju, od 13:2 i praktično od samog početka domaći su morali da jure rezultat.

Ipak, Trinkijeri je uspeo da stabilizuje ekipu, Gagić je imao svoju dobru rolu, a početkom druge četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << raspucao se i Vanja Marinković sa dve vezane trojke i prednost Valensije se istopila.

Sredinom druge deonice, Lendejl, Pejdž i Gagić prave novu Partizanovu mini-seriju od 6:0 i crno-beli su uspeli da povedu sa 30:28. Van Rosom je uzvratio trojkom, onda je i Dubljević ubacio još jednu i Valensija je ponovo stekla prednost - 34:30.

Ali, u finišu prvog poluvremena, sledi minijatura Radeta Zagorca, čijim poenima Partizan dolazi do izjednačenja na 34:34, a onda u poslednjoj sekundi druge četvrtine Janković je iznudio prekršaj Van Rosoma, bio je precizan sa linije penala i crno-beli ponovo vode - 36:34.

Lendejl sa osam i Gagić sa sedam poena su najefikasniji u Partizanu posle prvog poluvremena, Marinković je ostao na šest.

Kod gostiju Dubljević najbolji sa devet poena i sedam skokova.

-

Sva sreca pa je Gegic bolji od Brauna. #KKPartizan #KKP

— PartizanNiksic (@Partizan_Niksic) November 21, 2018 -

#kkp Ako je ista promenio Trinki to jr pristup...Nismo u fazonu zakolji,tuci, ojhaaa... Nego se lepo igra, koji god rez bio

— Srčani (@ljubomoran_lik) November 21, 2018 -

Nama je Zagorac plej, bekovi kao krila.#KKP

— Римодеч Рањшуш (@doce1996) November 21, 2018 -

Samo jako momci!!! Mi zajedno mozemo sve!! #kkp

— Strahinja Jakić (@StrahinjaJakic) November 21, 2018

-

Marinkovic je stalno iznenadjen kada neko igra odbranu, momak je ove sezone totalno pogubljen, postigne 2 trojke onda 4 greske. Bice 'talenat' dok ne zavrsi karijeru. #KKPartizan #KKP

— PartizanNiksic (@Partizan_Niksic) November 21, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valensija trojkama srušila Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018

Košarkaši Partizana u 8. kolu Evrokupa, izgubili od španske Valensije u hali "Aleksandar Nikolić"...Partizan: Pejdž, Si, Marinković, Gegić, Pecarski, Gavrilović, Zagorac, Janković, Lendejl, Gagić, Nikolić...Valensija: Garsija, Abalde, Van Rosom, V. Tomas, Tobi, Dubljević, Vives, Martines,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.