Kako je Čelsi proslavio titulu

Izvor: B92, 25.Maj.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Čelsi proslavio titulu

Pobednička parada šampiona Engleske Čelsija prošla je ulicama zapadnog Londona uz prsustvo oko 70.000 ljudi, proslavljajući trofeje u Premijer ligi i Liga kupu.

Igrači i stručni štab Čelsija na čelu sa menadžerom Žozeom Murinjom prošli su ulicama engleske prestonice u tri otvorena autobusa.

Čelsi je podigao trofej prvaka Ebgleske u nedelju pobedom nad Sanderlendom od 3:1 u poslednjoj utakmici sezone, dok je triofej u Liga kupu osvojio u martu trijumfom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u finalu nad Totenhemom od 2:0.

"Hvala vam na svemu, hvala vam na podršci. Rezervišite mesto za sledeću paradu iduće godine, nadam se da ćemo vam to priuštiti", rekao je Murinjo.

Pedesetdvogodišnji Portugalac, koji se vratio na klupu Čelsija 2013, za drugi angažman u karijeri u tom klubu, potom je zapevao Člesijevu himnu, istina, ne baš ubedljivo, ali iz srca.

"Plavo je prava boja la, la, la", pevao je Murinjo.

Pogledajte kako se Čelsi preko Tvitera našalio na svoj račun i Murinjovu taktiku parkiranja autobusa.

.

.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Održana pobjednička parada Čelsija

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2015

LONDON - Pobjednička parada novog šampiona Engleske Čelsija prošla je ulicama zapadnog Londona uz prisustvo oko 70.000 ljudi, proslavljajući trofeje u Premijer ligi i Liga kupu...Igrači i stručni štab Čelsija na čelu sa menadžerom Žozeom Murinjom prošli su ulicama engleske prijestonice u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.