Kakav derbi, sad je Milan u nokdaunu, furiozni Inter! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav derbi, sad je Milan u nokdaunu, furiozni Inter! (video)

Fenomenalan početak drugog poluvremena za ekipu Intera.

Koliko je Milan dobro završio prvo poluvreme i zadao težak udarac ekipi Intera, toliko su ''Neroazuri'' uzvratili početkom drugog poluvremena!

Podsetimo, na pouvremenu je bilo 2:0 za Milan, delovalo je da je Inter veoma uzdrman, pogotovo posle Ibrahimovićevog pogotka, ali tim Antonija Kontea je u drugo poluvreme ušao silovito!

Igrao se 51. minut kada je Marcelo Brozović volej udarcem sa nekih 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << metara smanjio na 2:1, a samo dva minuta kasnije rezultat je izjednačen!

Bila je to akcija po desnoj strani, lopta stiže u kazneni prostor do Aleksisa Sančeza, koji vraća nazad za Vesina, a ovaj preciznim udarcem uspeva da savlada Donarumu - 2:2.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.