Tu ni Ibra ne pomaže - Neroazuri spektakularnim preokretom pregazili Milan i stigli Juventus! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tu ni Ibra ne pomaže - ''Neroazuri'' spektakularnim preokretom pregazili Milan i stigli Juventus! (video)

Poslastica za one neutralne, uživanje za navijače Intera, bolna rana za navijače Milana...

Fudbaleri Intera iskoristili su jučerašnji kiks Juventusa u Veroni i trijumfom u derbiju protiv Milana izjednačili se sa aktuelnim šampionom na vrhu tabele!

U pravom derbiju, uz mnogo uzbuđenja, lepih poteza, šansi, golova, Inter je na ''Meaci'' savladao Milan sa 4:2, i to posle velikog preokreta u drugom poluvremenu.

Milan je bio bolji tim u uvodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << petnaestak minuta ovog meča, a Čalhanoglu je već u devetom minutu mogao da ''Rosonerima'' donese prednost, međutim umesto mreže pogodio je stativu, udarcem sa distance.

Usledio je period bolje igre Intera, koju su obeležile velike prilike za Godina posle kornera u 19. minutu, a pogotovo za Vesina četiri minuta kasnije, posle asistencije Lukakua.

Nisu to ''Neroazuri'' iskoristili, i Milan je to uspeo da kazni golovima u finišu prvog poluvremena.

U 40. minutu meča, Ibrahimović je lepo prihvatio dugu loptu koja je ka njemu upućena sa sredine terena, glavom ju je odmah prosledio za Rebića, a ovaj pored nesigurnog Padelija šalje loptu u mrežu - 0:1.

Pravi šok za Inter dogosio se u poslednjim sekundama prvog poluvremena, kada je Ibrahimović posle kornera duplirao prednost Milana - 0:2!

I, umesto da Milan na početku drugog poluvremena ima psihološku prednost, Inter je silovito započeo ovaj deo igre i ekspresno je anulirao prednost ''Rosonera''.

U 51. mintu Marcelo Brozović je sjajno reagovao na jednu odbijenu loptu i sa nekih 18-19 metara poslao voej-udarac u mrežu, da bi samo dva minuta kasnije Vesino izjednačio posle povratne lopte Aleksisa Sančeza - 2:2!

Potpuni preokret usledio je u 70. minutu. Lukaku je najpre imao odličnu priliku, iznudio je korner, posle kog De Fraj donosi potpuni preokret Interu - 3:2! Bila je to fantastična reakcija De Fraja, koji je u padu zahvatio loptu glavom i poslao neodbranjiv šut, Donaruma nemoćan, 3:2!

Deset minuta kasnije, novajlija Kristijan Eriksen fantastično izvodi slobodan udarac sa tridesetak metara, lopta je imala neobičnu pitanju i pogodila mesto gde se spajaju prečka i stativa, mnogo sreće za Milan u ovoj situaciji.

Na ulasku u sam finiš meča, Milan je bio veoma blizu izjednačenja, Ibrahimović je posle centaršuta sa leve strane, šutirao sa ivice peterca, ali lopta pogađa stativu!

I onda, u nadoknadi vremena, na drugoj strani Romelu Lukaku rešava pitanje pobednika, posle centaršuta Mozesa sa desne strane - 4:2!

- Inter  -  Milan Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibra očekivao više od Intera

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2020, 00:57

"Rosoneri" su doživeli porazu u derbiju Milana...Večeras je na "Đuzepe Meaci" odigran milanski derbi, Inter je slavio sa 4:2 (0:2) nakon velikog preokreta...Zlatan Ibrahimović je asistirao Rebiću kod vodećeg pogotka "Rosonera", da bi se potom i sam upisao u listu strelaca...Ipak, to nije bilo dovoljno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.