Kaka: Kristijano i Ronaldinjo su sjajni, ali je Ronaldo najbolji

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaka: Kristijano i Ronaldinjo su sjajni, ali je Ronaldo najbolji

Bivši Brazilski fudbaler Kaka smatra da je njegov sunarodnik Ronaldo najbolji fudbaler svih vremena.

Slavni Brazilac je upitan ko je najbolji fudbaler od svih saigrača sa kojima je igrao, a igrao je sa mnogim zvezdama u reprezentaciji, Milanu, Real Madridu...

"Kristijano i Ronaldinjo su stvarno sjajni igrači, ali najbolji je Ronaldo", rekao je 36-godišnji Kaka.

Onda je pojasio:

"Šta sve on može sa loptom... Kada sam to video, prvo nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verovao svojim očima da je to zaista moguće".

Kaka je sa "pravim" Ronaldom igrao u Milanu i reprezentaciji Brazila, u kojoj je bio saigrač i sa Ronaldinjom, dok je sa Kristijanom sarađivao u Realu iz Madrida.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Kristijano i Ronaldinjo su sjajni, ali je Ronaldo najbolji"

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2019

Bivši Brazilski fudbaler Kaka smatra da je njegov sunarodnik Ronaldo najbolji fudbaler svih vremena...Slavni Brazilac je upitan ko je najbolji fudbaler od svih saigrača sa kojima je igrao, a igrao je sa mnogim zvezdama u reprezentaciji, Milanu, Real Madridu....- Kristijano i Ronaldinjo su stvarno sjajni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.