Kafanski ispad Kirjosa u Rimu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafanski ispad Kirjosa u Rimu (VIDEO)

Australijski teniser nije birao način da iskali bes na turniru iz masters serije u italijanskoj prestonici, nezadovoljan sudijskom odlukom na meču drugog gola protiv Norvežanina Ruda.

Norveški teniser ide u sledeće kolo i sastaće se s Argentincem Huanom Martinom del Potrom, a njegov meč s temperamentnim Australijancem grčke krvi nije ni završen. Prvi set je pripao Rudu (6:3), drugi Kirjosu (7:6), a kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se australijski igrač u odlučujućem pobunio na jednu odluku glavnog sudije, gem je dodeljen njegovom protivniku.

To je bio povod da Kirjos pomahnita. Bacao je sve što mu se naplo pod ruku, a šutiro je sve što mu je došlo na nogu. Dok su se iz publike čuli zvižduci negodovanja, on se spakovao da napusti igralište. Diskvalifikovan je s turnira, a sledi mu i kazna.

Kyrgios done for the day .... damn. got game penalty (bullshit) threw a chair onto court and packed his shit up pic.twitter.com/BXYgtKw3ww— daniel (scottipippen) May 16, 2019

Kirjos ima nepredvidljivu narav i po tome je izgradio imidž među teniserima. Talenat, opet, niko ne može da mu ospori. U meču s Rudom je imao poteze koji su nagrađeni ovacijama.

Take a look at our Instagram Stories! Crowd going crazy for NickKyrgios! #ibi19 pic.twitter.com/vhi7yPl9hD— Internazionali Bnl (InteBNLdItalia) May 16, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.