Kada su Barsa i Real poslednji put izgubili istog dana?

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada su Barsa i Real poslednji put izgubili istog dana?

Španski velikani Barselona i Real Madrid retko gube u mečevima La Lige, a pogotovo je redak slučaj da igrači oba tima u istom danu teren napuste pognutih glava.

To se upravo dogodilo 26. septembra 2018. godine - aktuelni šampioni su poraženi od Leganesa, dok je Sevilja lako izašla kraj sa trostrukim uzastopnim prvakom Evrope.

Prethodni put Barsa i Real su istog dana izgubili pre više od tri i po godine, tačnije 4. januara 2015. Katalonci su poraženi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od Real Sosijedada sa 1:0, dok je Valensija savladala "kraljevski klub" sa 2:1.

Timovi iz Barselone i Madrida su posle šest kola izjednačeni na vrhu tabele, a treći je Atletiko sa samo dva boda manje.

TEAM | EQUIPO | فريق pic.twitter.com/4FrvKIgLIk

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Znate li kada su Real i Barsa poslednji put poraženi u istom kolu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018

Zanimljiv podatak stiže nam iz Španije dan nakon što su Barsa i Real doživeli poraze u okviru 6. kola Primere...Vanredno kolo u španskom fudbalskom prvenstvu donelo nam je dva velika iznenađenja, pošto su Barselona i Real Madrid poraženi u istom danu...Barselonu je šokirao Leganjes (2:1), dok...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.