Znate li kada su Real i Barsa poslednji put poraženi u istom kolu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li kada su Real i Barsa poslednji put poraženi u istom kolu?

Zanimljiv podatak stiže nam iz Španije dan nakon što su Barsa i Real doživeli poraze u okviru 6. kola Primere.

Vanredno kolo u španskom fudbalskom prvenstvu donelo nam je dva velika iznenađenja, pošto su Barselona i Real Madrid poraženi u istom danu.

Barselonu je šokirao Leganjes (2:1), dok je Real Madrid deklasiran na "Ramon Sančes Pishuanu", bilo je 3:0 za Sevilju.

To je prvi put posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gotovo četiri godine da su Real Madrid i Barselona doživeli poraze u okviru istog kola španske Primere.

Poslednji put ovakav slučaj imali smo 4. januara 2015. godine kada je Valensija savladala Real Madrid (2:1), dok je Barselona izgubila od Real Sosijedada (1:0) u gostima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman Leganesa otkrio nimalo džentlmenski potez igrača Barselone

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018

U Barsi, izgleda, ne umeju da gube....Sinoć se u Primeri desilo nešto nesvakidašnje - Barselona i Real Madrid su izgubili svoje ligaške duele u istom kolu...Leganjes je preokretom dobio šampiona Španije na domaćem terenu (2:1), dok je u kasnijem terminu najbliži pratilac Katalonaca, Real Madrid...

Nastavak na Sportske.net...

SUMRAK BARSELONE I REALA: Izgubili istog dana posle više od tri godine

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018

Teško nam je posle ovakvog rezultata, niko to nije očekivao - kaže Lopetegi. Nije lako objasniti ovakav poraz - priča Valverde FUDBALSKI navijači u Španiji su sinoć imali veče na koje nisu navikli. I Barselona i Real su izgubili istog dana, a to se prethodni put dogodilo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.