Kada nas Jović vidi, kao da se ponovo rodi

Izvor: B92, 03.Feb.2024, 22:29

"Kada nas Jović vidi, kao da se ponovo rodi"

Euzebio Di Frančesko, trener Frozinonea, i Stefano Pioli, strateg Milana, govorili su o nastupu Luke Joviaća na meču 23. kola Serije A.

Jović je u 81. minutu susreta postavio konačan rezultat na gostovanju Milana ekipi Frozinonea (3:2) .

Srpski napadač je ušao u igru minut ranije umesto Kristijana Pulušića i potom se najbolje snašao u protivničkom šesnaestercu i postigao gol vredan tri boda.

Njemu je to bio peti ligaški pogodak ove sezone, od čega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dva postigao u duelima sa Frozinoneom.

Jović je debitanski gol za "rosonere" postigao u prvom delu sezone baš protiv Frozinonea, pa ne čudi reakcija njihovog trenera na performans srpskog napadača.

"Nismo imali sreće. Kada nas Jović vidi, kao da se ponovo rodi", rekao je Di Frančesko.

Jović je tako u dve nedelje dva puta sa klupe odigrao ključnu ulogu u preokretima, nakon što je u prošlom kolu bio strelac za izjednačenje protiv Udinezea u meču koji se takođe završio rezultatom 3:2 za Milan.

Uprkos tome, ne može se pohvaliti zavidnom minutažom. Trener Pioli vrednuje ono što Jović radi za ograničeno vreme na terenu.

"Jović je igrač koji odlučuje utakmice. Možda nema toliko minuta na terenu, ali maksimalno koristi vreme koje dobije. Uvek sam ga smatrao kvalitetnim igračem i svakog dana ga stimulišem da napreduje", istakao je Pioli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.