Izvor: Blic, 08.Maj.2024, 09:29

Hitno se povlači dečiji proizvod sa našeg tržišta! Odmah ga vratite: Može biti opasan ako dođe u kontakt sa očima i kožom

Sa tržišta Srbije povlači se dečije sedište za bicikle robne marke "Thule". Razlog povlačenja proizvoda je hemijski rizik, na sajtu NEPRO navedeno je da proizvod može biti toksičan, naročito u kontaktu sa kožom i očima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povlači se proizvod za decu sa tržišta Srbije zbog hemijskog rizika

Izvor: Danas, 08.Maj.2024

Još jedan proizvod se povlači sa tržišta Srbije, a sada je u pitanju dečije sedište za bicikle "Thule RideAlong", koje se povlači zbog hemijskog rizika, objavljeno je juče na zvaničnom državnom sajtu NEPRO, koji objavljuje informacije o nebezbednim proizvodima na tržištu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.