Kad ne može Bejl, dobar je i Depaj, Junajted spremio ponudu za holandsko čudo (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad ne može Bejl, dobar je i Depaj, Junajted spremio ponudu za holandsko čudo (VIDEO)

U Mančesteru već planiraju da na leto potroše nenormalnu sumu novca, samo je pitanje na koga...

Luj Van Gal planira nova pojačanja. Nije bilo dovoljno 200 i kusur miliona koje je Junajted potrošio prošle godine, a nova imena su već u planu. Prvi izbor Đavola je već svima poznat. Tim sa Old Traforda bi dao bogatstvo da Gereta Bejla obuže u crveno, mada ako to ne bude izvodljivo, a teško da će biti, put Teatra snova bi mogao da se uputi Memfis Depaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , čudesni krilni napadač PSV-a.

Navodno su Holanđani spremni da prihvate ponudu Mančestera od 35.000.000 evra, mada, ako Junajted bude odugovlačio sa istom, a Memfis Depaj nastavi da igra na nivou na kojem je sada, vrlo lako bi moglo da se desi da toliko novca ne bude dovoljno.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da Real Madrid, Mančester Siti, Bajern Minhen i ostali bogataši stoje u redu i kupuju bez nekog preteranog ustručavanja, onda bi Junajted i Luj Van Gal morali da požure ako žele da osiguraju potpis Memfisa Depaja, jer pogledajte ume supertalentovani Holanđanin:

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Osveta odbačenog Đavola: Velbek kaznio kiks Valensije i pomogao Arsenalu da konačno pokori Old Traford! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015

Tim iz Londona posle šest godina slavio u Mančesteru i plasirao se u polufinale FA Kupa – 2:1..Na Mundijalu u Brazilu napravio je čudo sa  Holandijom, jednako onom kao kada je predvodio golobradi tim Ajaksa do titule šampiona Evrope 1995.godine. Međutim, trener Mančester junajteda Luji Van Gal...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.